Utrecht,
30
juli
2020
|
13:37
Europe/Brussels

NS: 31 juli tot 23.00 uur zes treinen per uur van en naar Zandvoort vanwege zomers weer

Morgen naar het strand in Zandvoort? In verband met het verwachte mooie weer rijden we op 31 juli tussen 9.30 en 23.00 uur zes treinen per uur van en naar Zandvoort. In de zomermaanden rijden we deze zes treinen gewoonlijk tot 19.00 uur. Daarna gaat de frequentie terug naar twee treinen per uur in beide richtingen.

Reis je tussen Amsterdam Centraal en Zandvoort aan Zee?

Twee treinen rijden direct van Amsterdam naar Zandvoort aan Zee de overige vier treinen rijden vanaf Haarlem naar Zandvoort aan Zee. Heb je net de rechtstreekse trein vanuit Amsterdam gemist of was deze te druk? geen probleem. Er rijden acht treinen per uur op het traject Amsterdam Centraal-Haarlem, neem een van deze treinen en stap over in Haarlem. De reistijd is even lang.

Van het strand terug naar huis

Vanwege het mooie strandweer dat is voorspeld, rijden de zes treinen morgen wat langer door tot 23.00 uur zodat we iedereen zo gespreid mogelijk ook weer naar huis kunnen brengen. Na 23.00 uur rijden er nog twee treinen per uur. Samen met gemeente, politie en veiligheidsregio zorgen we voor inzet van crowd control maatregelen zodat we onze reizigers gedoseerd het perron op kunnen laten en de treinen op tijd kunnen vertrekken. We roepen hen op een beetje rekening met elkaar en de 1,5 meter afstand te houden.