28
juni
2011
|
00:00
Europe/Brussels

NS brengt authentieke Italiaanse keuken nu ook naar Utrecht Centraal

NS Poort Retailbedrijf (Servex) heeft op 28 juni eennieuwe vestiging van Julia’s geopend op één van de grootste stations inNederland, Utrecht Centraal. Julia’s bereidt met zorg en aandacht handgemaaktepasta, echte Italiaanse koffie en brood. Dit alles volgens authentieke receptenen met verse ingrediënten. De smaak van Italië kun je proeven in de stijlvolleomgeving van Julia’s of kan meegenomen worden voor onderweg of thuis.

Succes van Julia’s op het station
Julia’s is een aanvulling op het huidige aanbod van eten en drinken op hetstation. “ Wij zijn erg trots dat de klant met de komst van Julia’s nu ook opstation Utrecht Centraal kan genieten van vers bereide pasta’s en ciabatta’s”,aldus Algemeen Directeur NS Poort Retailbedrijf (Servex), Madeleine van derZwaan. Inmiddels zijn er negen vestigingen op de stations in Nederland. NS hooptin de toekomst de Italiaanse keuken naar meer stations in Nederland te kunnenbrengen.

Nu ook thuis genieten met Julia’s
Sinds kort is het ook mogelijk om de smaak van Julia’s thuis teproeven. In een handige meeneemverpakking vindt de klant alle ingrediënten omthuis snel een verse pastamaaltijd te bereiden. Aan de klant de keuze om op zijnof haar manier van Julia’s te genieten. Julia’s is op station Utrecht Centraal 7dagen per week, van 6.00 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds geopend.