08
juli
2011
|
00:00
Europe/Brussels

NS en Starbucks breiden succesvolle samenwerking verder uit op station Den Haag Centraal

NS Poort Retailbedrijf Servex heeft op 8 juli 2011 opstation Den Haag Centraal een nieuwe vestiging van Starbucks geopend. NS istrots met Starbucks een topmerk naar station Den Haag Centraal tebrengen.

Het is de zesde vestiging van Starbucks op een NS-station, nasuccesvolle introducties op de stations Leiden, Amsterdam Centraal, AmsterdamSloterdijk en Utrecht Centraal. NS Poort Retailbedrijf Servex en Starbucksplannen de opening van vestigingen op de stations Amsterdam Bijlmer, AmsterdamZuid, Arnhem, Groningen, Hilversum en Nijmegen. Er wordt nu ook al gezocht naarenthousiaste partners (medewerkers). Meer nieuws over deze toekomstigevestigingen zal later dit jaar volgen.

“Met de komst van Starbucks op Den Haag Centraal willenwe onze klanten een ontspannen plek bieden waar ze van hun favoriete koffiekunnen genieten. Met dagelijks ruim 190.000 reizigers op dit station, bieden weaan een grote groep mensen de mogelijkheid de kwaliteit van Starbucks koffie teervaren”, aldus Directeur NS Poort Retailbedrijf Servex, Madeleine van derZwaan. Klanten kunnen vanaf 8 juli 7 dagen per weekterecht bij Starbucks opstation Den Haag Centraal. Door de week van 5.00 uur ’s ochtends tot 0.00 uur ’snachts, in het weekeinde vanaf 7.00 uur ’s ochtends tot 0.00 uur ’snachts.
Starbucks begon haar reis in 1971 als brander en retailer van koffiesoorten vanhoge kwaliteit in een kleine winkelruimte in Pike Place Market in Seattle. Hetbedrijf heeft nu vestigingen over de hele wereld. In iedere vestiging wordt hardgewerkt om de unieke Starbucks Experience voor elke klant tot leven te brengen.In 2002 opende Starbucks een koffiebranderij in Amsterdam, waar het bedrijfkoffie ontvangt, brandt, verpakt en verscheept naar meer dan 17.000 retailvestigingen in Europa, het Midden Oosten en Afrika. Het is de enige Starbucksbranderij buiten de Verenigde Staten. Sinds 2007 heeft Starbucks twaalfvestigingen in Nederland geopend.

Den Haag Centraal is momenteel in verbouwing en krijgt eenprachtige nieuwe hal. Het aanbod van retail en voorzieningen wordt onder meeruitgebreid met de nieuwe vestiging van Starbucks. Opwww.denhaagnieuwcentraal.nlis meer informatie te vinden over de verbouwing van station Den HaagCentraal.