26
mei
2014
|
00:00
Europe/Brussels

NS Hispeed heet vanaf 15 juni NS International

NS voert zijn internationale treindiensten vanaf 15 juni uit onder de naam NSInternational. Onder die naam wordt ook de internationale ticketverkoopvoortgezet. Daarmee komt een einde aan de naam NS Hispeed. De dienstverleningvan de ‘Intercity direct’ wordt vanaf 15 juni uitgevoerd onder de naam NS.

Relevant voor de klant
Internationale treintickets kunnen vanaf 15 juni worden gekocht viaNSinternational.nl. Het NSHispeed-logo zal vanaf die datum worden vervangen dooreen NS-logo. Waar het voor de klant relevant is, zoals bijvoorbeeldverkoopbalies op stations, wordt het woord ‘International’ toegevoegd aan hetbekende NS-logo. Reis- en verkoopinformatie van de binnenlandse ‘Intercitydirect’ is voortaan te vinden op ns.nl.

Eén loket voor internationale bestemmingen
NS International biedt treinreizen aan met de hogesnelheidstreinen Thalys, ICEInternational, TGV, Eurostar en de internationale Intercity’s naar Berlijn enBrussel. Via NS International kunnen treintickets naar meer dan 2700internationale bestemmingen in 30 landen worden gekocht.

Samenvoeging
Het voornemen is om vanaf 2015 het hoofdrailnet en de hogesnelheidslijn samen tevoegen. Vooruitlopend op deze situatie werden NS Hispeed en NS Reizigers begindit jaar al samengevoegd tot één organisatie.