30
juli
2010
|
00:00
Europe/Brussels

NS introduceert in 36 NS fietsenstallingen: Stallen-Op-Pas

Vanaf 1 augustus 2010 introduceert NS in 36 NS fietsenstallingen* het concept Stallen-Op-Pas. Klanten met een OV-fietsabonnement, NS-Business Card of Mobility Card betalen voor het stallen van hun fiets niet meer contant in de stalling, maar achteraf. Dit is een betalingsvernieuwing in de fietsenstallingbranche. Dat stalt snel en gemakkelijk. Zo maakt NS het nog makkelijker om met de fiets naar het station te komen.

Bij Stallen-Op-Pas scant de stallingbeheerder de pas van de klant en een sticker die op de zadelbuis van de fiets is aangebracht. De klant kan de fiets daarna meteen stallen. De kosten worden maandelijks achteraf automatisch verrekend. Voordelen voor de klant: nooit meer geld wisselen, overzicht van de stallingkosten én sneller stallen.

* De deelnemende stallingen zijn verspreid over heel Nederland: Alkmaar, Alphen a/d Rijn, Amersfoort, Amsterdam Centraal (2 stallingen), Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Haag Centraal, Den Haag HS, Dordrecht, Ede Wageningen Zuidzijde, Eindhoven (2 stallingen), Gouda Noordzijde, Haarlem, ’s-Hertogenbosch, Hilversum, Hoorn, Leeuwarden, Leiden (2 stallingen), Maastricht, Meppel, Nijmegen, Roermond, Rotterdam Centraal (2 stallingen), Tilburg, Utrecht (Oost- en Westzijde), Venlo, Weesp, Woerden, Zwolle.