Utrecht,
27
april
2022
|
18:30
Europe/Brussels

NS kijkt terug op feestelijke Koningsdag

NS heeft vandaag eindelijk weer vele duizenden feestvierders met de trein naar hun favoriete Koningsdagfeest in het land gebracht. Station Maastricht was feestelijk aangekleed vanwege het bezoek van de koninklijke familie aan de stad: reizigers kregen daar vandaag reisadvies vanuit de 'gouden informatiekoets' en konden zich laten fotograferen op een heuse troon voor het station.

Een paar honderd extra collega's hebben er vandaag voor gezorgd dat alle feestvierders die de trein namen, goed zijn aangekomen en de weg konden vinden naar hun feest. Inmiddels is de terugtocht vanaf de verschillende stations naar huis op gang gekomen. De komende uren verwachten wij nog veel reizigers naar huis te brengen.

We rijden vandaag een speciale Oranjedienstregeling en adviseren reizigers hun terugreis te plannen met de Reisplanner. Zo komen ze niet voor verrassingen te staan.

Wij kijken terug op een mooie Koningsdag. Om ervoor te zorgen dat we onze reizigers morgen weer met schone treinen via opgeruimde stations naar hun bestemming kunnen brengen, zijn veel collega’s nog de hele nacht hard aan het werk.