Utrecht,
07
juni
2019
|
18:05
Europe/Brussels

NS kleurt station Landgraaf roze ter ere van 50 jaar Pinkpop

Samenvatting

Station Landgraaf kleurt dit weekend roze ter ere van 50 jaar Pinkpop.  Festivaldirecteur Jan Smeets en stationsmanager Ron Lenssen openden het PInkpop-perron en onthulden een speciale Pinkpop-jubileumtegel op het perron.

NS verwacht voor Pinkpop rond de 60.000 reizigers en zet extra treinen in om alle bezoekers van en naar het festivalterrein te brengen in aanvulling op het vervoer door Arriva.

Om de 50 jaar lange samenwerking tussen NS en Pinkpop te eren heeft NS samen met ProRail station Landgraaf in het roze gestoken. Bovendien onthulde festivaldirecteur Jan Smeets vandaag samen met NS, ProRail, Arriva en de gemeente Landgraaf een speciale Pinkpop-jubileumtegel op het perron.

NS verwacht voor Pinkpop rond de 60.000 reizigers en zet extra treinen in om alle bezoekers van en naar het festivalterrein te brengen. Speciaal voor alle festivalgangers rijdt NS twee keer per uur naar Landgraaf (in aanvulling op het vervoer door Arriva).

Er rijdt een extra pendeltrein van Sittard via Heerlen naar Landgraaf van 8.30 u-16.00 u en Heerlen – Landgraaf van 23.00 u-00.00 u. Ook staan er extra NS collega’s klaar op de stations Heerlen en Sittard om reizigers zo goed mogelijk op weg te helpen.

Op station Landgraaf zet NS extra incheck units in om te zorgen dat iedereen zo soepel mogelijk zijn of haar reis kan vervolgen.

Om reizigers te voorzien van informatie komen er extra omroepberichten en staan op het festivalterrein en de campings LED-schermen met reisinformatie.