Utrecht,
11
februari
2016
|
09:33
Europe/Brussels

NS laat single reizigers daten op stations

Perron van de liefde: Matchen reizigers station Haarlem en Utrecht Centraal?

NS besluit Cupido dit jaar met Valentijn een handje te helpen. Single reizigers op station Haarlem komen vrijdag via een levensgrote Valentijn-schermen live in contact met single reizigers op Utrecht Centraal. Bij een match krijgen ze direct een treinreisje naar Amsterdam. Hier wordt hen een eerste ontmoeting op een romantische locatie aangeboden: de Koninklijke Wachtkamer op spoor 2b, die normaal voor publiek gesloten blijft. Onder de echte love birds die een vervolg-date willen, verloot NS een retourtje naar Parijs.

Met de Valentijn-actie wil NS laten zien, hoe leuk het is om onderweg contact te hebben met mede-reizigers. In de trein en op het station komen dagelijks honderdduizenden mensen bij elkaar.Vaak kijkt of loopt men gewoon langs elkaar heen. Vaak zoeken mensen wel oogcontact, maar veel reizigers durven net niet dat extra stapje te zetten. Hoeveel reizigers blijken een match? Hoe lief vinden Haarlemmers en Utrechters elkaar? En wie wil er als vervolgdate naar Parijs? De afloop is zondag – op Valentijnsdag – te zien in een korte cupido-film op de facebookpagina van NS.

Reizigers die een Cupido-kansje willen wagen zijn welkom in de stationshal van Utrecht Centraal en Haarlem, tussen 10.00 en 15.00 uur.