06
augustus
2010
|
00:00
Europe/Brussels

NS rijdt extra treinen tijdens Lowlands

  • Lowlands retour te koop vanaf 7 augustus via e-ticketing en aan de NS tickets en service balies

Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 augustus 2010 vindt het driedaags muziekfestival Lowlands plaats op het evenemententerrein in Biddinghuizen. Muziek, theater, visuele kunst en stand-up comedy zorgen voor drie dagen spektakel. Biddinghuizen is tijdens Lowlands prima te bereiken met het openbaar vervoer!

Extra treinen

NS adviseert bezoekers uit Noord-Holland met de trein te reizen naar station Lelystad Centrum.

Bezoekers uit andere richtingen kunnen het beste met de trein naar station ’t Harde reizen. Vanaf zowel Lelystad Centrum als 't Harde rijden vanaf 14:00 gratis pendelbussen naar het festivalterrein.

Op donderdag en vrijdag rijdt NS extra lange treinen. Op maandag rijden er extra treinen van ’t Harde naar Amersfoort. NS adviseert bezoekers van het festival voor aanvang van de reis de reisplanner te checken op www.ns.nl.

Lowlands retour

Voor de treinreis is het speciale Lowlandsretour te koop vanaf 7 augustus bij de NS tickets en service balie en via e-ticketing (NIET meer via de kaartautomaat). Met dit kaartje kan men de heenreis maken tussen donderdag 19 en zaterdag 21 augustus. De terugreis met het Lowlandsretour kan worden gemaakt t/m maandag 23 augustus. NS raadt reizigers aan gebruik te maken van deze extra service.

Lange rijen voor de loketten op de terugreis worden hiermee voorkomen. Reizigers die op station ’t Harde een vervoerbewijs voor de terugreis willen kopen, kunnen alleen met pin betalen. Er wordt voor de terugreis ingangscontrole gehouden.