Utrecht,
13
maart
2016
|
10:42
Europe/Brussels

NS verspreidt Gouden Boekenweekgeschenken met retourtje Keulen

Treinreizigers kunnen deze Boekenweek voor het eerst gebruik maken van een Gouden Boekenweekgeschenk. NS verspreidt maandag tot en met donderdag in totaal 40 Gouden Boekenweekgeschenken in diverse treinen door het land. In elk Gouden Boekenweekgeschenk zitten als verrassing twee retourtickets Keulen. De vinders kunnen hiermee op zondag 20 maart, de laatste dag van de Boekenweek, gratis naar Keulen reizen. Zo wil NS het Boekenweekthema Duitsland vieren.

Hints op Twitter

In welke treinen worden de Gouden Boekenweekgeschenken verstopt? Trainmanager ICE International Harry Lodder plaatst elke dag een hint op Twitter met #Boekenweek. De hint laat zien op welk traject die dag de Gouden Boekenweekgeschenken te vinden zijn. Vinders die verhinderd zijn, kunnen het Gouden Boekenweekgeschenk cadeau doen of voor andere reizigers in de trein laten liggen.

Naast het Gouden Boekenweekgeschenk kunnen alle treinreizigers zondag 20 maart weer vrij reizen door heel Nederland met het Boekenweekgeschenk, traditiegetrouw op de laatste zondag van de Boekenweek. Het is de vijftiende keer dat NS deze mogelijkheid biedt. Het Boekenweekgeschenk is dit jaar geschreven door Esther Gerritsen en heeft als titel "Broer"