03
juni
2010
|
00:00
Europe/Brussels

NS zet extra treinen in voor ‘RTL GP Masters of Formula 3'

In het weekend van 5 en 6 juni vindt op het circuit van Zandvoort de 'RTL GP Masters of Formula 3’ plaats. NS verwacht extra drukte op zondag 6 juni en zet langere en extra treinen in. De grootste drukte richting Zandvoort wordt verwacht tussen 10.00 en 14.00 uur en richting Haarlem tussen 16.00 en 18.00 uur. Reizigers moeten rekening houden met langere reistijden. NS attendeert reizigers om ruim de tijd te nemen voor de reis.

Trein stopt niet op station Overveen

De treinen van en naar Zandvoort stoppen in de drukke periodes niet op station Overveen. Tot 15.00 uur geldt dit voor de treinen richting Zandvoort. Vanaf 17.00 tot 22.15 uur stoppen treinen richting Haarlem niet op station Overveen. Reizigers uit Overveen reizen deze dag via station Haarlem of station Zandvoort.

Reisadvies

Vanaf Amsterdam rijdt elk kwartier een trein richting Zandvoort. Vanaf Haarlem rijden nog twee extra treinen in die richting. Tussen station Alkmaar en station Uitgeest wordt dit weekend gewerkt aan het spoor en zet NS bussen in. Voor een reisadvies op maat, zie www.ns.nl.