Utrecht,
25
november
2016
|
12:00
Europe/Brussels

Ontmoet Julia, onze bewoner op Utrecht Centraal

Een week lang wonen op Utrecht Centraal? Julia (19) uit Zutphen mag het gaan doen. Ze reageerde op onze Kamernet-advertentie en werd verkozen uit meer dan 200 reacties. 1 december verhuist ze naar het grootste station van Nederland. Daar test ze – een week voor de opening van het station – alle voorzieningen. In haar hospiteer-vlog maakt ze kennis met de stationshal. Met een kaartspelletje en knuffels maakt ze het gezellig. “Elke dag live muziek in je woonkamer, dat is wel heel sfeervol.” Volg haar op haar youtubekanaal

Gewapend met verhuisdoos en camera stelt Julia zich vast voor aan haar toekomstige medebewoners: van NS-service-medewerker tot schoonmaker. “Ik hoef niet eens zelf schoon te maken: ideaal!”

Na het tandenpoetsen loopt ze in pyjama zelfs tegen Sinterklaas aan. “Utrecht Centraal, megagroot, maar tegelijk ook heel huiselijk. Ik denk dat ik we hier wel een week kan vermaken”, zo besluit Julia haar vlog.

Julia krijgt een gemeubileerde kamer van 40m2, op 20 seconden lopen van spoor 20/21, tot haar beschikking. Binnen 5 minuten is ze in het centrum van Utrecht. Tot en met woensdag 7 december (de dag van de opening van het station) is Julia met #opUtrechtCentraal te volgen via haar eigen sociale media-kanalen. Ze laat zien welke bijzondere gasten Utrecht Centraal over de vloer krijgt en wat het station allemaal te bieden heeft.

Reacties (0)
Bedankt voor uw bericht.