Utrecht,
19
juli
2017
|
07:55
Europe/Brussels

Op vakantie? NS en PostNL brengen je koffers alvast naar Schiphol

Samenvatting

NS en PostNL bieden vanaf vandaag samen een handige bagageservice en starten met een actie-aanbod: wie via luchthaven Schiphol vliegt naar zijn vakantieadres en met de trein naar het station reist kan de koffers thuis laten ophalen. Dan is per trein naar het vliegveld reizen nóg relaxter – zonder gesjouw met koffers. Als kennismaking krijgt de reiziger vijf euro korting op deze dienst.

38 procent van de luchtreizigers op Schiphol reist per trein. Een logische keus, omdat je vanaf het station binnen enkele minuten voor de incheckbalie staat. Ook is er dan geen stress voor het vinden van een parkeerplek én met treinreizen naar Schiphol begint je vakantiegevoel al op het vertrekstation.

Sjouwen met koffers is een reden waarom een deel van de reizigers nog niet met de trein gaat. Daarom kun je er vanaf vandaag voor kiezen om je bagage alvast naar Schiphol te laten brengen. PostNL haalt je koffers thuis op en zorgt dat deze netjes klaarstaan op Schiphol Plaza. Zelf zorg je voor de treinkaartjes en zo reis je relaxed naar de luchthaven.

Tom Oostdijk NS Commercie
Met deze service nemen we het bezwaar van het sjouwen met koffers weg. PostNL haalt de koffers de avond van tevoren bij je op waardoor je relaxed zelf de trein naar de luchthaven kunt pakken. Met een kortingsaanbod willen we vakantiegangers graag hiermee kennis laten maken
Tom Oostdijk NS Commercie

Hoe werkt het?
De Bagageservice is een dienst van PostNL. De chauffeur haalt de bagage de avond vóór vertrek thuis op, verzegelt de koffers en brengt deze naar Schiphol. Betalen gaat per koffer en NS geeft via een actiepagina vijf euro korting. Vervolgens reis je zelf per trein naar de luchthaven. Bij aankomst op het station staan de koffers klaar op het bagagedepot op Schiphol Plaza en kun jij de koffers inchecken. Ook bij terugkomst is het mogelijk om de bagage thuis te laten bezorgen. Zo is met de trein reizen lichter en dus makkelijker.