Utrecht,
14
december
2015
|
13:20
Europe/Brussels

Opening HEMA op station Utrecht Centraal

Maandag 14 december is de HEMA op station Utrecht Centraal geopend. Dit is de tiende HEMA op een station en de 700e HEMA winkel. Deze vestiging is officieel geopend door Tjeerd Jegen (CEO HEMA) en Barend Kuenen (directeur Retail en Services NS). Deze nieuwe HEMA vestiging bevindt zich in het midden van de stationshal tussen de opgang naar spoor 14/15 en spoor 10/11.

Barend Kuenen, directeur Retail en Services NS Stations: “HEMA is een formule die goed aansluit bij de wensen van onze reizigers. Door stations te voorzien van aantrekkelijke winkels en voorzieningen, kunnen reizigers van reistijd meer eigen tijd te maken.”

Tjeerd Jegen, CEO HEMA: "De teller staat nu op maar liefst 700 winkels in 7 landen. HEMA is een echt internationaal bedrijf geworden. Het is extra leuk dat de 700ste vestiging in Nederland is en op een unieke locatie: Utrecht Centraal Station. Dit soort high traffic locaties zullen voor HEMA het uitgangspunt zijn in haar expansie in het buitenland waarbij echter ook weer gekeken wordt naar mogelijkheden tot uitbreiding in eigen land.”

HEMA op het station heeft een zorgvuldig geselecteerd assortiment dat optimaal is afgestemd op reizigers die niet veel tijd hebben voor het doen van hun boodschappen. Naast artikelen als paraplu’s, schrijfwaren, sokken, lingerie en make-up, biedt deze winkel ook een uitgebreid foodassortiment. Je kunt er terecht voor verse broodjes, vruchtensappen, taart en gebak en natuurlijk de beroemde HEMA rookworst en tompouce.

De HEMA op station Utrecht Centraal is 7 dagen per week geopend.