Breda,
10
december
2015
|
20:45
Europe/Brussels

Playmobildorp geopend op station Breda

Breda is vanaf vandaag een kleine attractie rijker; een prachtig playmobildorp genaamd ‘Happy Station’. Het dorp is gevestigd als pop-up in een van de winkels en heeft vandaag een eigen burgemeester gekregen.

Marlies Dreesse, directeur van VVV Breda, is donderdagavond benoemd tot burgemeester van het dorp Happy Station en daarmee is de attractie officieel geopend. De afgelopen weken werkte initiatiefnemer Patric van Boven Kaarsmaker samen met tien vrijwilligers aan de bouw van het dorp. Tot 1 april is de playmobilstad te bewonderen.

Happy Station is een bergdorpje met een haven, waar meerdere schepen zijn aangemeerd. Ook is er een besneeuwde piste waar de bewoners van het dorp kunnen skiën. De komende weken wordt er gebouwd aan het dorp, waar telkens andere taferelen te zien zullen zijn.

Patric van Boven Kaarsmaker is oprichter van de stichting Happy en richtte zich met zijn idee voor een playmobilstad tot NS. Voor dit prachtige en creatieve idee stelt NS de winkel tot april beschikbaar.

Stichting Happy
Stichting Happy bestaat sinds november 2014 en wil graag activiteiten organiseren die de maatschappij positiever en vrolijker maken. Daarnaast wil de Stichting verbroedering, in de ruimste zin van het woord. Initiator Patric van Boven uit Breda vult aan “ We willen verbroedering en positiviteit creëren. Mensen weer even laten glimlachen want er is al genoeg ellende in de wereld “.

Wil je meer weten over de stichting en hoe je actief kunt helpen?: www.stichtinghappy.nl

Kom snel een kijkje nemen bij Happy Station!