Utrecht,
08
augustus
2018
|
13:40
Europe/Brussels

Reizen naar de Reuzen van Royal de Luxe

Vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 augustus beleeft de wereldberoemde productie van Royal de Luxe zijn Nederlandse première in Leeuwarden, de Culturele Hoofdstad van Europa. Metershoge reuzen zorgen deze dagen voor een sensationele beleving!

Leeuwarden verwacht veel bezoekers die niets van dit evenement willen missen. Het advies is dan ook om met het openbaar vervoer naar de Friese hoofdstad te reizen.

Reis met NS naar Leeuwarden
Leeuwarden is uitstekend bereikbaar per trein. NS rijdt langere en extra treinen om bezoekers naar Leeuwarden te brengen. De gemakkelijkste manier om naar hartje Leeuwarden te komen is natuurlijk met de trein. Hiermee worden parkeerproblemen vermeden. En vanaf hier ben je binnen enkele minuten in de binnenstad en loop je misschien wel één van de Reuzen tegen het lijf. Extra medewerkers van NS heten bezoekers welkom, geven informatie over bijvoorbeeld de terugreis en maken bezoekers wegwijs op het station.

Met Zomertoer voordelig op pad
Met de trein reis je niet alleen gemakkelijk en comfortabel maar ook voordelig naar evenementen. Reis samen met de Zomertoer heen en weer voor maar € 29,00. Dat is een retourtje voor maar € 14,50 per persoon. Koop de Zomertoer via www.ns.nl/evenementen.

Ga goed voorbereid op reis
Vanaf 10 dagen voor vertrek kunnen reizigers hun reis plannen via de NS Reisplanner of de NS Xtra app. Kijk kort voor vertrek nogmaals voor de meest actuele informatie en check ook alvast uw terugreis.