Rotterdam,
07
juli
2016
|
17:59
Europe/Brussels

Say 'yes' @ NS

Trouwen op het station? Journalist en treinkenner Hildebrand van Kuyeren zag dat wel zitten. Vandaag gaf hij zijn Nicoleta het ja-woord op station Rotterdam Centraal. Wij hielpen hem graag zijn droombruiloft te organiseren en maakten er een éénmalig evenement van.

De bruiloft begint uiteraard met een treinreis. Vanuit zijn geboorteplaats Delft vertrekt Hildebrand met zijn bruid  naar Den Haag en vervolgens hun trouwlocatie Rotterdam Centraal. Het bruidspaar wordt onthaald door de speciaal voor deze gelegenheid benoemde stationchef voor een dag en familieleden.

Na nog wat bijzonder foto's te hebben gemaakt op en rond het station is het moment daar en begint de ceremonie in de stationshal op het podium. Stationschef John Krijgsman heet iedereen welkom met een toespraak en draagt het woord over aan de ambtenaar van de burgerlijke stand. Het stralende echtpaar geeft elkaar het ja-woord in aanwezigheid van familie, vrienden en veel belangstellende passanten.

NS feliciteert dit bijzonder en stralende bruidspaar met hun huwelijk! Het was voor jullie, maar ook voor ons, een eenmalig evenement om nooit meer te vergeten.