05
januari
2011
|
00:00
Europe/Brussels

Speciale acties voor vaste klanten buiten spits

NS introduceert 'zoutaanbiedingen' voor haar vaste klanten, naast het 'zoutkaartje' voor incidentele reizigers. Door het winterweer zijn nog niet alle treinen gerepareerd en kan het in de komende weken op sommige trajecten in de spits druk zijn. Met de 'zoutaanbiedingen' en het 'zoutkaartje' wil NS het reizen buiten de spits stimuleren en aantrekkelijker maken. Vanaf vrijdag 7 januari krijgen houders van een NS/OV-jaarkaart, NS-jaartrajectkaart of NS-Voordeelurenabonnement extra korting of een gratis brunch.

  • Jaar(traject)kaarthouders 2e klas mogen op werkdagen tussen 9 en 16 uur en na 19 uur hun reis in de 1e klas afleggen.
  • Jaar(traject)kaarthouders 1e klas kunnen op werkdagen tussen 10 en 15 uur een gratis winterbrunch krijgen bij De Brooodzaak. Tussen 9 en 16 uur en na 19 uur kunnen zij gratis koffie en thee halen bij Kiosk op de stations.
  • Houders van een Voordeelurenabonnement kunnen op werkdagen na 19 uur onbeperkt in de 2e klas reizen voor € 2,50 per avond.

Deze aanbiedingen gelden vanaf 7 januari tot en met 31 januari 2011 op maandag t/m vrijdag. De aanbiedingen gelden alleen in treinen van NS, met uitzondering van Thalys, FYRA, ICE.