Utrecht,
06
april
2017
|
12:11
Europe/Brussels

Station Live van start op Amsterdam Centraal

Vanaf aanstaande vrijdag presenteert NS ‘Station Live’: een podium voor nieuw talent op Amsterdam Centraal. Iedere vrijdag aan de IJ-zijde tijdens de avondspits live te zien en horen: jonge muzikale talenten, opkomende theatermakers en nieuwe uitblinkende bands.

Beginnende muzikanten en theatermakers reizen vaak met de trein naar hun optredens in het land. Met Station Live krijgen jonge talenten een podium op het station. Voor reizigers biedt het een mooie afsluiting van de week en start van het weekend. Zij vinden het plezierig dat er iets te beleven valt op het station. Hierdoor voelt reistijd meer als eigen tijd.

Wie treden er op?

De eerste namen van Station Live zijn bekend. Op 7 april bijten singer-songwriters Hebe en Aïscha Traïdia de spits af. Op 14 april nemen Rachel Louise en Raoul Michel het stokje over, gevolgd op 21 april door Tessa Belinfante en Toni Sprokk.

Wat kun je deze vrijdag verwachten?

  • Aïscha Traïdia: maakt popmuziek met een alternatief randje en licht Afrikaanse invloeden. Muziek met een boodschap! Zij laat zich inspireren door de muziek van Michael Jackson, Prince, en Erykah Badu. Haar emoties en verhalen weet ze op een overtuigende manier over te brengen met haar pakkende popliedjes.

  • Hebe: studeerde in mei 2014 af als singer-songwriter aan de jazzafdeling van het conservatorium van Amsterdam. Haar werk balanceert tussen groove en sferische elementen; filmische soulpop zoals ze het zelf noemt, waar invloeden van Lianne La Havas, Van Morrison en Feist in terug te horen zijn.

Ken of ben je een artiest of band die niet gemist mag worden op dit podium?

Er zijn nog een paar plekken voor optredens vrij. Als je een goede artiest of band wilt aanmelden, dan kan dit met een kwalitatief filmpje of geluidsfragment naar station@poetfarmer.com.

Station Live presenteert iedere vrijdagmiddag nieuw talent tijdens de avondspits, tussen 16.30 en 18.30 uur aan de IJ-zijde van Amsterdam Centraal.

Filmpjes van de optredens en volledige programmering zijn hier te vinden.

 

 

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.