Roermond,
16
januari
2020
|
17:01
Europe/Brussels

Station Roermond voor het eerst versierd voor carnaval

Op het station van Roermond zal tijdens de Vastelaovesperiode meteen duidelijk zijn dat het feest is in de stad. Er wordt een grote banner opgehangen bij de doorgang op perron 1 en de statige voorgevel van het stationsgebouw is versierd met vlaggen van Sjtadsvastelaovereniging D’n Uul.

Het is voor het eerst dat het station uitgebreid versierd wordt. "Het station is de toegang naar de stad en NS levert dan ook graag een bijdrage om het feest bij aankomst meteen te laten beginnen. Zeker met de Sjtasifestasie voor onze deur!”, aldus stationsmanager Ben Schols.

Het station is de toegang naar de stad en NS levert dan ook graag een bijdrage om het feest bij aankomst meteen te laten beginnen.
Stationsmanager Ben Schols

Inmiddels is de gehele binnenstad van Roermond door Sjtadsvastelaovereniging D’n Uul versierd met ruim 300 'Uulevlaggen'. Ook het station is met vlaggen versierd. Vanmiddag is op het bordes voor het stationsgebouw de allergrootste Uulevlag in de vlaggenmast gehesen door Sjtadsprins Vito I, Sjtadsjeugprins Cas I en Vorst Dirk I van D’n Uul.

#NSisdeBOB

NS zorgt ervoor dat je op je feestplek van bestemming komt en dat je ook weer veilig thuiskomt. Wat ons betreft kan iedereen van het feest genieten, want NS is de BOB! Daarnaast worden diverse stations rijkelijk versierd in de lokale carnavalssferen zodat je als reiziger direct in de stemming komt. En op verschillende plaatsen wordt de prins weer feestelijk met een speciale trein ingehaald op het station, voordat de optocht verder de stad in gaat.