Sittard,
11
oktober
2019
|
09:08
Europe/Brussels

Station Sittard wordt 'Oktoberfeest Centraal’

Samenvatting

• Op 13 en 16 oktober ontvangt NS reizigers met gratis pretzels van AH to go

• Conducteur ‘Max Strammer’ treedt op 16 oktober op in de stationshal

• 'Schatzi schenk mir ein Foto‘, op het station kun je al laten zien dat je in Sittard bent

Het Oktoberfeest in Sittard begint al op het NS Station. Komende zondag en woensdag worden reizigers al helemaal in de stemming gebracht met schlagermuziek en gratis pretzels van AH to go. Op woensdag 16 oktober is ook de zingende conducteur ‘Max Strammer’ op het station om de bezoekers aan de Grenzeloze Show welkom te heten. En zo de 15e verjaardag van het Oktoberfeest in Sittard mee te vieren.

Het evenement in Sittard is het grootste Oktoberfeest van Nederland. Zondag is de drukst bezochte dag. Vanaf 11.00 uur krijgen reizigers die op het station aankomen een warm ontvangst met een gratis pretzel van AH to go en kunnen ze met hun vrienden op de foto. In het NS Station van Sittard wapperen de blauw/wit geblokte vlaggen van het Oktoberfeest.

Schatzi schenk mir ein Foto

Natuurlijk moet je laten zien dat je in Sittard bent aangekomen en klaar bent voor het Oktoberfeest. “Schatzi, schenk mir ein Foto. Ein kleines Foto von dir“, zong Mickie Krause al. Daarom kun je jezelf op het station op de foto laten zetten. En misschien krijg je dan wel foto’s van je vrienden terug. “Dann schenk ich dir auch eins von mir.”

Max Strammer

Woensdag 16 oktober komt NS conducteur ‘Max Strammer’ naar Sittard om reizigers te verwelkomen. "Das Oktoberfeest in Sittard ist ganz toll! Ich muss da sein!" Op het station treedt hij vanaf 17.00 uur op. Of het nou ‘Rosamunde’ of ‘Ein Prosit der Gemütlichkeit’ is, Max heeft ze allemaal in z’n repertoire.

Max Strammer