Utrecht,
07
november
2016
|
14:19
Europe/Brussels

StationsHuiskamer op station Hoogeveen geopend

Op maandag 7 november zijn de deuren van de StationsHuiskamer op station Hoogeveen feestelijk geopend. De StationsHuiskamer is een formule, waarmee wordt ingespeeld op de behoefte van de reiziger om ook op een klein station, op een prettige plek te verblijven. De StationsHuiskamer is, een initiatief van NS Stations om lokaal het serviceniveau voor de reiziger van deur-tot-deur te optimaliseren.

De StationsHuiskamer bevindt zich in de ruimte van de voormalige Kiosk. Het is een plek waar de reizigers prettig kunnen wachten met zicht op de trein en de actuele reisinformatie. Er is gratis Wifi beschikbaar en er zijn extra stopcontacten om bijvoorbeeld een mobiele telefoon op te laden. Daarnaast wordt er onder andere koffie verkocht en is de wachtruimte een belangrijke entree voor de stad. Op dit moment zijn er ook vergevorderde gesprekken met een lokale ondernemer over de verkoop van producten in de StationsHuiskamer. De medewerkers van de voormalige Kiosk zijn nu gastvrouwen en gastheren van de StationsHuiskamer en een belangrijk aanspreekpunt voor de reiziger.

De StationsHuiskamer is open van maandag tot en met vrijdag van 6.30 – 18.45 uur, op zaterdag van 7.30 tot 18.45 uur en op zondag van 8.45 tot 18.45 uur.