Utrecht,
19
januari
2018
|
20:09
Europe/Brussels

#Stormpoolen, NS bedankt helden

Tot gistermiddag half vier had haast nog niemand van de term Stormpoolen gehoord. Even later is #Stormpoolen trending op Twitter met 23.486 berichten, is de hashtag ruim 45 miljoen keer gezien en zijn Utrecht, Amsterdam, Leiden, Den Haag, Rotterdam en Nijmegen de meest genoemde steden.

Een sympathiek initiatief van Ionica Smeets en vervolgens heeft NS-webcaremedewerker Erik (^EM) de hashtag #Stormpoolen in het leven geroepen. En dit op zijn eerste werkdag bij NS! Een mooi 1-2tje op deze manier. Initiatieven als deze omarmen wij natuurlijk van harte. En voor grote verstoringen in het vervolg zullen wij het initiatief nemen om met #Spoorpoolen Nederland ook op deze manier in beweging te krijgen.

Mooi 1-2tje
Voor nu rest ons nog 1 taak: alle helden die Nederland op welke manier dan ook weer in beweging hebben gebracht, bedankt! Dat waren natuurlijk ook Ionica en Erik. Vandaag werden zij in het zonnetje gezet met bloemen en een heuse stormparaplu, ook al hopen we dat die nog even in de kast kan blijven. 

Van Utrecht naar Amersfoort en Apeldoorn
Ook Stella werd thuis verrast door machinist Jeroen. Gisteravond vertrok Stella naar Utrecht om op eigen initiatief reizigers naar huis te brengen. "Ik vind het gewoon vanzelfsprekend!" Uiteindelijk heeft zij reizigers naar Amersfoort en Apeldoorn gebracht. Jeroen bedankte haar namens heel NS voor haar spontane actie.