Utrecht,
22
januari
2018
|
15:33
Europe/Brussels

Stream de nieuwste films in de IFFR Bioscooptrein

download
CinetraiNS NS 2018

Vanaf 24 januari tot en met 4 februari vindt de 47e editie van het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR) plaats. En ook dit jaar de tip: kom met de bioscooptrein naar Rotterdam! Waarom? Hier vind je de leukste korte films die je onderweg kan bekijken op weg naar Rotterdam. En pak er gelijk een bakkie popcorn bij. Deze worden namelijk uitgedeeld door de piccolo die de trein begeleidt.

De film Chlorophyl (2011) van de Amerikaanse filmmaker Barry Jenkins (Moonlight) is een aanrader. De film vertelt het verhaal van een jonge vrouw die worstelt met haar identiteit en mislukte relatie, weerspiegeld in de stad Miami. 

Dit jaar intensiveren IFFR en NS hun samenwerking. De treinbioscoop keert terug, maar nu is ook in de rest van de trein een speciale selectie korte IFFR-films via hun eigen smartphone te bekijken. Zo maken IFFR en NS met een speciaal geselecteerd kortefilmaanbod de treinreis nog aangenamer. 

Hoe zijn de films te streamen? Download de app CinetraiNS in de app- of playstore en stap in de IFFR bioscooptrein. Dan hoef je enkel nog je treinnummer in te voeren en kun je de films bekijken. De streamingsdienst is een volgende stap om film kijken in de trein nog eenvoudiger te maken.

Kijk hier voor de tijden wanneer de IFFR bioscooptreinen gaan rijden.

Veel kijkplezier!