Utrecht,
09
september
2015
|
11:00
Europe/Brussels

#HUP weer van start

Als NS moedigen we iedereen aan te wandelen of hard te lopen, dat doen we als Supporter van Bewegen. Na een korte maar krachtige zomerstop liet Supporter van bewegen in het eerste weekend van september haar gezicht weer zien. En hoe! In één weekend werden maar liefst drie evenementen aangedaan.

Airborne

Zaterdagochtend vond de officiële start van het najaar seizoen plaats tijdens het grootste eendaagse wandelevenement ter wereld, de Airborne Wandeltocht. Het HUP-team was op de vroege zaterdagochtend afgereisd naar station Oosterbeek om daar ruim 30.000 wandelaars te informeren, begeleiden en aan te moedigen. Met hen meegereisd was NS wandelambassadeur WandelBart. Naast dat Bart een gezellig praatje maakte met de wandelaars mocht hij ook de hele middag (wandel)tips van ze in ontvangst nemen.

Dafne

De andere NS-ambassadrice, niemand minder dan “koningin van de sprint” Dafne Schippers, was diezelfde avond nog te bewonderen in het Olympisch Stadion Amsterdam tijdens de Flame Games. In haar eerste race na een uiterst succesvol WK atletiek in Beijing sprintte de topatlete direct naar de winst op de 100 meter. Samen met ruim 100 NS’ers schreeuwde een enthousiast publiek Dafne naar de overwinning. Een mooie avond werd afgesloten met een indrukwekkende vuurwerkshow o.b.v. muzikaal vermaak.

Ten Miles

Een druk bezet weekend werd zondag afgesloten in Tilburg tijdens de 28e editie van de Tilburg Ten Miles. De vele deelnemers gingen maar wat graag op de foto met hun zojuist behaalde medaille. Het regenachtige weer van zaterdag was inmiddels ingeruild voor een meer dan welkom zonnetje. Dit zorgde voor een prettige sfeer gedurende de hele dag en voor een passend einde van een geslaagd openingsweekend.

Over Supporter van Bewegen

NS moedigt iedereen aan te wandelen of hard te lopen. In 2014 heeft dit invulling gekregen door fysiek aanwezig te zijn bij de talloze hardloop- en wandelevenementen die Nederland rijk is. Hier helpt, informeert en begeleidt een enthousiast HUP-team sporters en supporters met plezier naar de start of finish van een evenement. In 2015 is deze lijn doorgezet, en ook in 2016 kan men dit team weer verwachten bij de Rotterdam Marathon, Nijmeegse Vierdaagse, Dam tot Damloop, Airborne Wandeltocht en tal van anderen mooie evenementen. Daarnaast biedt NS men op ns.nl/reisjefit ook meer dan 650 mooie wandelingen aan uitgestippeld vanaf NS-stations. Ook de missie van WandelBart, die een jaar lang elke week een Vierdaagse loopt, is hier te volgen. NS is niet voor niets Supporter van bewegen.

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.