Utrecht,
17
februari
2017
|
15:46
Europe/Brussels

Tamara met de trein op weg naar haar bruiloft

De grote dag van Tamara (29) is aangebroken. Ze is met de trein op weg naar haar bruiloft met Pieter (38). “Onze hele levens spelen zich in of rondom de trein af. Wij hebben beiden geen auto en vroeger woonden we 2 uur bij elkaar vandaan. We hebben heel wat uurtjes in de trein doorgebracht om samen te zijn.”

Tamara ontmoette Pieter via het internet. “We hebben elkaar eerst veel geschreven, via e-mail en WhatsApp. Toen gingen we voor het eerst afspreken en ik was natuurlijk erg benieuwd. Ik zag hem en ik dacht: wow, wat een knappe man! Intussen zijn we 1,5 jaar samen.

“We houden enorm van reizen. Pieter heeft mij op Bali ten huwelijk gevraagd. Hij zou het 's avonds bij een strandwandeling bij zonsondergang vragen precies op de dag dat we 14 maanden samen waren. Maar een dag daarvoor kreeg hij voedselvergiftiging. Toen hij weer een beetje beter werd, was de vakantie al bijna ten einde. Uiteindelijk is hij in de hotelkamer op z'n knieën gegaan

“Mandy, Carmen en Rianne zijn mijn beste vriendinnen. Mandy en ik kennen elkaar als sinds we ongeveer vijf jaar oud zijn. Zij hebben het opbloeien van de relatie van Pieter en mij van heel dichtbij meegemaakt. Pieter verraste me regelmatig door me op het station op te wachten!

 

Als Tamara uit de trein stapt en haar Pieter ziet, begint de muzikant als verrassing ‘Green Eyes’ van Coldplay te zingen. Pieter: “Ik hoorde dat liedje op de radio en moest aan haar denken omdat ze ook groene ogen heeft en omdat ik de tekst heel goed bij ons vind passen.

 

Tamara: “We kijken er naar uit om samen nog allerlei avonturen te beleven en de wereld af te reizen. Ook om kindjes te krijgen en met elkaar oud te worden. Maar we willen ook blijven genieten van de kleine dingen, zoals samen in slaap vallen, samen wakker worden, samen koken, kusjes delen.” Veel geluk samen!

Reacties (0)
Het bericht is verzonden, deze zal worden geplaatst na goedkeuring.