Utrecht,
03
januari
2018
|
06:00
Europe/Brussels

Treinreizen blijft voordelig voor groepen

Groepsticket vervangt Groepsretour

Wie er met een groep op uit wil kan vanaf 15 januari gebruik maken van het nieuwe Groepsticket. Het huidige Groepsretour is dan niet meer te koop. Groepsretour kwam eerder meermaals in het nieuws omdat tussenhandelaren op grote schaal geld verdienen aan het doorverkopen van kaartjes. Ook zijn er oplichters actief die verkochte kaartjes niet leveren, met gedupeerde klanten als gevolg. Met het NS Groepsticket verwacht NS een einde te maken aan dit grootschalige misbruik van groepskaartjes. Met het nieuwe NS Groepsticket is de terugreis flexibeler. Wel moet de hele groep vanaf nu met dezelfde trein reizen.

Met het NS Groepsticket gaan groepen nog steeds supervoordelig op pad met de trein. Vanaf nog geen 5 euro per persoon reis je het hele land door. Als groep reis je voortaan samen in dezelfde trein. Het Groepsticket is een enkele reis. Dit is bijvoorbeeld handig bij reizen waarop de heenreis op een andere datum of in een andere samenstelling plaatsvindt dan de terugreis.

In 2013 introduceerde NS het Groepsretour als actiekaartje voor groepen die er samen op uit gaan. De trein is voor hen een aantrekkelijk en duurzaam alternatief voor de auto en dat blijft zo met het Groepsticket.

Het NS Groepsticket is geldig op werkdagen tijdens de daluren en in het gehele weekend.

Prijzen NS Groepsticket

Aantal personen

Prijs enkele reis

Prijs persoon

4

€30,-

€7,50

5

€31,50

€6,30

6

€33,-

€5,50

7

€34,50

€4,93