Utrecht,
14
februari
2020
|
13:30
Europe/Brussels

Valentijn: Nieuwe coupe in treincoupé

Op deze dag van de liefde bieden NS en Kinki Kappers reizigers een nieuwe coupe aan in de trein. Een team van Kinki Kappers reist vandaag van station Utrecht Centraal naar Nijmegen, via Arnhem en Deventer naar Zwolle en tenslotte via Amersfoort weer naar Utrecht en biedt reizigers onderweg een gratis knip- of stylingbeurt.

Met het knippen in de trein ondersteunen NS en Kinki Kappers de actie #échtcontact van de Alliantie Digitaal Samenleven, een initiatief van prinses Laurentien, minister Raymond Knops (Binnenlandse Zaken) en Jeroen Hoencamp (CEO VodafoneZiggo). Het doel van het initiatief is om persoonlijk contact te bevorderen. Hoofdconducteur Xandor Bakker vertelt: “Bij de kapper maak je al gauw even een praatje en met Valentijn wil je er natuurlijk ook op je Valentijnsbest uitzien. Op deze manier zorgen we voor een leuk gesprek in de trein en een nieuw kapsel." 

De treinstoel verandert voor een keer in een kappersstoel. Xandor vervolgt: “Vandaag ‘knippen’ we geen kaartjes, maar haren. Meteen een goede reden om een gesprek aan te knopen en even te informeren naar de Valentijnsplannen van reizigers.”