Utrecht,
01
maart
2021
|
07:00
Europe/Brussels

Vanaf 1 maart bezorgt Julia’s aan huis

Vanaf 1 maart starten de stationswinkels van Julia’s met bezorgen aan huis, zodat reizigers niet alleen onderweg kunnen genieten van hun favoriete Italiaanse pasta of broodje. NS werkt hiervoor samen met Thuisbezorgd.nl.

“Van een romige pasta carbonara of de klassieke pasta bolo tot een broodje carpaccio, alle pasta’s en broodjes die je op het station kan krijgen, brengen we nu ook bij mensen thuis. Wij willen het zo makkelijker maken om op elk moment van de dag, onderweg of thuis, te genieten van onze Italiaanse keuken”, Liset Deelder, business manager van Julia’s.

Julia’s bezorgt thuis vanaf 16 stationswinkels verspreid door het land. Bestellen kan via Thuisbezorgd.nl of de Thuisbezorgd.nl-app en is elke dag mogelijk vanaf 11.00 uur tot sluitingstijd. Eerder was het al mogelijk om via Thuisbezorgd.nl bij deze Julia’s winkels een bestelling af te halen op een tijdstip naar keuze. De thuisbrengservice is hierop een aanvulling. Julia’s biedt de afhaal- en thuisbrengservice tot 1 juli 2021 aan als proef.