Utrecht,
01
augustus
2023
|
10:17
Europe/Brussels

Vijf dagen geen treinverkeer mogelijk tussen Zwolle en Amersfoort Centraal

Samenvatting

Van maandag 7 augustus tot en met vrijdag 11 augustus werkt ProRail aan het spoor bij ‘t Harde. Hierdoor rijden tussen Amersfoort Centraal en Zwolle geen intercity´s en rijden sprinters vanuit Amersfoort niet verder dan Nunspeet. NS zet bussen in tussen Nunspeet en Zwolle. Reizigers met bestemming Zwolle, Groningen of Leeuwarden wordt geadviseerd vanaf Amersfoort Centraal om te reizen via Deventer. Andersom geldt dit advies ook voor reizigers vanuit Groningen, Leeuwarden en Zwolle met bestemming Amersfoort Centraal of verder. Reizigers wordt geadviseerd voor vertrek de Reisplanner te checken en rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Bussen tussen Zwolle en Nunspeet
NS zet stopbussen in tussen Nunspeet, ’t Harde, Wezep en Zwolle. Tussen Nunspeet, ’t Harde en Zwolle rijden ook snelbussen.

Klaar voor de toekomst
ProRail vernieuwt in 2023 delen van het spoor tussen Amersfoort en Zwolle. Tussen ´t Harde en Wezep worden begin augustus het spoor, wissels en de wisselverwarming vernieuwt. Het spoor wordt zo klaargemaakt voor de toekomst.