Utrecht,
10
juni
2016
|
15:58
Europe/Brussels

Voorprogramma Pinkpop dit jaar in de trein

download
Pinkpop-Express

3FM en NS organiseren de Pinkpop-Express

De Pinkpop-Express van 3FM en NS bracht vanochtend honderden reizigers al in de juiste stemming voor het oudste popfestival van Nederland. De trein is dit jaar het podium voor het voorprogramma van Pinkpop. De 3FM Serious Talent-bands Radio Eliza, LASKHMI en Jeangu Macrooy verraste de Pinkpop-gangers in de trein naar Landgraaf met een treinreis vol akoestische live muziek.

Elk jaar rijden er vele bezoekers met de trein naar Pinkpop. Hiervoor versterken we ook onze treinen. Daarnaast vinden we het belangrijk om in de trein de reiziger al in de juiste stemming te brengen. De Pinkpop-Express van NPO 3FM en de NS is dan ook dé manier om volledig in stijl naar Landgraaf te reizen. Met de catchy popmuziek van Radio Eliza, de donkere, elektronische muziek van LASKHMI en de warme, persoonlijke sound van Jeangu Macrooy vervelen de bezoekers van Pinkpop zich geen moment. Een dutje zit er even niet in.

3FM deed live verslag op radio van dit voorprogramma en heeft eerder deze week geheel verzorgde VIP reizen weggegeven in het programma van DJ Frank van der Lende. Winnaars kregen twee eersteklas tickets in een eigen coupé met een speciaal privé optreden.

Zo zaten de vriendinnen Lotte en Priscilla ook bij de gelukkigen en we hebben hen gevolgd gedurende de treinreis naar Pinkpop! “Ik wist niet goed wat ik kon verwachten van de VIP-reis, maar wat was het gaaf! Ideaal om zo naar Landgraaf te reizen en super dat 3FM en NS dit organiseren. Ik ben helemaal in de stemming en ga nu nog 3 dagen genieten van nog meer geweldige muziek”, aldus de dames.

Tijdens de reis kwam er nog een onverwachts optreden van hoofdconducteur Marco van de Graaf die de juiste snaar ook wist te raken. Samen met de band Radio Eliza speelde hij een lekkere blues riddle. “Tja, ik kwam voorbij gelopen tijdens de controle en dacht ik grijp mijn kans”. Marco vroeg zelfverzekerd of hij even mee mocht spelen. Hij kon namelijk ook wel aardig gitaar spelen. “Heel gaaf om samen met zo’n band een riedeltje mee te spelen. Ja, dit maakt werk als conducteur nóg leuker”.

Er is een film gemaakt om een idee te geven van de sfeer. Hierin zijn de vriendinnen Lotte en Priscilla gevolgd. De film is later vanmiddag te vinden op deze pagina.