Utrecht,
12
december
2016
|
15:30
Europe/Brussels

#Weekvandeverlorenknuffel

Iedere ouder kent wel het verdriet van een gemiste knuffel. Bij NS krijgen we bijna dagelijks wel een verloren knuffel binnen, wat ons heeft aangezet tot het uitroepen van “De week van de verloren knuffel”. Want ook wij herenigen graag onze kleine reizigers met zijn of haar pluche allessie.

Jaarlijks laten NS-reizigers per ongeluk vele duizenden voorwerpen achter in de trein of op het stations. Omdat niet iedereen melding maakt van een verloren voorwerp, blijft er een hele dierentuin van gemiste knuffels achter. En dat terwijl we daar nauwelijks meldingen van krijgen. Om hier aandacht voor te vragen hebben dit jaar de week van 12 tot en met 17 december uitgeroepen tot “De week van de verloren knuffel”.

Iedere dag proberen we een gevonden knuffel terug te krijgen bij het kindje dat hem verloren heeft. Via TwitterFacebook en Instagram vragen we met #Weekvandeverlorenknuffel aandacht voor de verloren knuffel, met de ambitie dat we alle 5 de knuffels voor de Kerst herenigd hebben met hun eigenaartje.

 

 

Reacties (0)
Bedankt voor uw bericht.