29
maart
2011
|
00:00
Europe/Brussels

Wie jarig is trakteert! NS_online twitteraccount bestaat 1 jaar

Op dinsdag 29 maart is NS officieel 1 jaar actief op Twitter met het account NS_online. Vanuit de eerste internettrein twitterden oud-minister Camiel Eurlings en NS president-directeur Bert Meerstadt voor het eerst vanaf het NS-account. Intussen hebben we meer dan 15.000 volgers en zijn we dagelijks in de lucht om reizigers te informeren en te ondersteunen in hun reis van deur tot deur.

Om dit te vieren met klanten en volgers, geven wij op donderdagmiddag 31 maart van 14.00 tot 15.00 uur op Utrecht Centraal een twitterfeestje. In de Fatboy pop-up wachtruimte (voormalige De Tijd) kun je onder het genot van koffie en gebak relaxed zitten twitteren of genieten van de kunsten van stoelmassagespecialist JobMassage.

Het account is in het leven geroepen om in gesprek te gaan met onze reiziger. Velen hebben we al online gesproken, maar samen met o.a. directeur NS Reizigers Ingrid Thijssen gaan we graag face-to-face het gesprek aan over de twitterservice en wat je anders zou willen. Voor de “earlytweeps” is er nog een extraatje, de eerste 100 NS klanten die terplekke aantoonbaar NS_online volgen, ontvangen een 1ste klas dagkaart.

Een ander hebbedingetje: voor 200 geïnteresseerden staat er een speciaal NS_online vogelhuisje klaar. Ben jij in mei de eerste die het “gekwetter” van jonge vogeltjes vanuit het NS_online vogelhuisje met ons kunt delen (foto of filmpje tweeten naar NS_online), dan maak je kans op een tweepersoonsdagtocht naar Keulen, Brussel of Antwerpen.

Tot donderdag!

Het feestje is live te volgen via http://draaistelfm.nl/