Utrecht,
10
juli
2018
|
12:18
Europe/Brussels

Met de trein naar de Vierdaagse

Van zaterdag 14 tot en met vrijdag 20 juli wordt er gewandeld en gefeest in Nijmegen. Er komen dan ruim 1,5 miljoen feestvierders naar de Nijmeegse Vierdaagsefeesten en tienduizenden wandelaars nemen deel aan de bekendste wandelmars van Nederland.

Station Nijmegen prima bereikbaar
Station Nijmegen is vanuit verschillende richtingen in het land per trein prima bereikbaar. NS zet extra (nacht)treinen en langere treinen in om alle wandelaars en feestvierders naar Nijmegen te brengen. De snelste en makkelijkste manier om in hartje Nijmegen te komen is met de trein. Zo worden files en parkeerproblemen vermeden.

Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juli rijden er extra (nacht) treinen op de trajecten Zwolle-Arnhem-Nijmegen, Utrecht-Arnhem-Nijmegen en ’s-Hertogenbosch-Nijmegen.

Op vrijdag 20 juli kunnen reizigers gebruik maken van de speciale pendeltreinen die de hele dag tussen Arnhem en Nijmegen rijden. De normale dienstregeling op dit traject is op deze dag aangepast.

Goed voorbereid op reis
Vanaf 10 dagen voor vertrek kunnen reizigers hun reis plannen met de NS Reisplanner op ns.nl of Reisplanner Xtra app.

Met 20% korting reizen: Vierdaagseretour
Wandelaars, toeschouwers of feestvierders die naar de naar de Vierdaagse(feesten) in Elst, Wijchen of Nijmegen gaan kunnen het speciale Vierdaagseretour kopen. Je reist dan naar de Vierdaagse bestemming met 20% korting! Nieuw dit jaar is het “ 4x Vierdaagse-retour” . Hiermee koop je in één keer vier Vierdaagse-retours voor verschillende reisdagen, tegen dezelfde voorwaarden als het normale Vierdaagse-retour.

NS Supporter van Bewegen
NS is Supporter van Bewegen en moedigt iedereen aan te wandelen of hard te lopen. Dit doen wij onder andere door aanwezig te zijn bij de talloze hardloop- en wandelevenementen die Nederland rijk is. Dan kunnen we bij de grootste wandelmars natuurlijk niet ontbreken!

Als Supporter van Bewegen moedigt NS iedereen aan die tijdens de Vierdaagse komt wandelen of iemand komt toejuichen. Het HUP-team van NS helpt, informeert en begeleidt mensen met plezier naar de start van de grootste wandelmars ter wereld.

NS Hup-On Hup-Off Express
Voor wie het nog even rustig aan wil doen of vermoeid is door het wandelen: Vanaf zaterdag 14 juli rijden er twee speciale NS Hup-on Hup-off treintjes door Nijmegen. Deze gratis vervoersservice stopt op zeven verschillende 'stationnetjes' en vertrekt dagelijks vanaf het stationsplein van Nijmegen. De twee treintjes brengen reizigers naar de leukste bestemmingen, dus Hup-On en reis mee!