Eindhoven,
09
november
2023
|
11:59
Europe/Brussels

Naar de 11devande11de ga je met de trein

Het carnavals-seizoen staat op het punt van beginnen. De 11devande11de wordt zaterdag uitgebreid gevierd. In Roermond vieren 17.000 mensen de start van Vastelaovend in Limburg op het Stationsplein. NS en Arriva zijn de BOB! Ze heten de reizigers op gepaste wijze welkom op Station Roermond. Ook in ‘s-Hertogenbosch komen veel bezoekers ’elf-elf' vieren. 

Pin 11/11 Roermond

Speciale speldjes in Roermond
11 november om 11:11 uur start het feest in Roermond met kanonschoten van de Prinselikke Stadts-Garde. Vanaf 09:45 uur delen NS en Arriva voor de aankomende bezoekers speciale 11devande11de-pins uit op het station. Dit kleurrijke speldje is exclusief verkrijgbaar bij aankomst op station Roermond.

Extra inzet
Beide vervoerders zetten extra personeel in om iedereen de juiste weg te wijzen. In 's-Hertogenbosch zet NS langere treinen in alle richtingen. Daarnaast zijn de toiletten op het station langer open.

download

Verbouwing station Roermond
Het station in Roermond is het afgelopen jaar flink verbouwd. De werkzaamheden aan de perronkap, waardoor de doorgang naar het busstation afgelopen weken afgesloten was, zijn op tijd afgerond, Daar heeft de 11devande11de geen hinder van. Binnenkort wordt ook het ‘bordes’ van het station aangepakt, samen met de gemeente. Ook de aansluiting met het busstation wordt in de toekomst nog verbreed. Dan hebben reizigers daar meer ruimte. Om de hinder te beperken starten die werkzaamheden pas na carnaval in februari.