Utrecht,
30
juni
2016
|
11:13
Europe/Brussels

Reisinformatie nu ook aan je pols

NS International start ondersteuning Apple Watch

Sinds donderdag 30 juni werkt de NS International app voor de iPhone ook samen met de Apple Watch. Bezitters van Apple Watch kunnen nu tijdens hun grensoverschrijdende treinreis realtime reisinformatie raadplegen. De app toont vertrek- en aankomsttijden, het vertrekperron en eventuele overstappen onderweg.

Voor de internationale treinreiziger was de mobiele app van NS International al het perfecte reismaatje om reizen te plannen, boeken, beheren en om het Mobiel Ticket van NS International mee te nemen op reis. Nu is er dus ook de Apple Watch app: treinreizen over de grens wordt zo steeds aangenamer.

NS International introduceerde in het afgelopen jaar al reizen met een Mobiel Ticket (je hoeft etickets niet meer te printen maar bij controle tonen vanuit je telefoon) en recent startte klantenservice via Whatsapp. Apple Watch ondersteuning is de volgende digitale vernieuwing in dienstverlening aan internationale treinreizigers.

Hoe werkt het?

  • De reisgegevens laad je via het online boeken van een Mobiel Ticket in de NS International app.
  • Mobiele Tickets zijn via de website nsinternational.nl beschikbaar voor het overgrote deel van de reisbestemmingen van NS International.
  • Via subtiele meldingen op de Apple Watch krijg je alle relevante informatie direct voor en tijdens de reis. Nooit meer stress over het missen van informatie over het juiste vertrekspoor of last minute wijzigingen.
  • Eenmaal onderweg check je net zo makkelijk even het weer op je bestemming.