Nijmegen,
16
juli
2019
|
16:06
Europe/Brussels

Voetjes tot rust bij de NS Kiosk á la Carte

Op woensdag 17 juli kunnen wandelaars en feestvierders zomaar verrast worden op het stationsplein! Als steuntje in de rug kan het zijn dat ze aan de picknick banken bediend worden. Niet zelf in de rij hoeven staan, maar via de kiosk á la carte hun keuze laten brengen door twee, speciaal voor roze woensdag in het roze geklede, serveerders.

Tijdens de Vierdaagse is er van alles te doen op het stationsplein. Naast spellen voor kinderen, muziek en een fotowand waar je (gratis!) door een fotograaf dit moment kan vereeuwigen, is er ook voor het eerst, eenmalig, de kiosk á la carte. Het stationsplein is een plek waar wandelaars en feestvierders elkaar ontmoeten. Uitrustend op de picknick banken ontstaan vaak mooie gesprekken. En hoe fijn is het dan dat hierbij een drankje en hapje gebracht wordt zonder dat je op hoeft te staan? Twee serveerders zorgen ervoor dat het onze gasten aan niks ontbreekt. Via de kiosk á la carte kunnen zij een hapje en drankje naar keuze uitkiezen die naar hen wordt gebracht. Kom dus ook gezellig langs!

Met de trein naar station Nijmegen
NS rijdt tijdens de Vierdaagse een extra en aangepaste dienstregeling. Zo worden er extra en langere treinen ingezet en is er een speciaal nachtnet. Zo komt iedereen snel en gemakkelijk in hartje Nijmegen en worden files en parkeerproblemen vermeden. Vanaf 10 dagen voor vertrek kunnen reizigers hun reis plannen met de NS Reisplanner op ns.nl of met de NS-app.